No własnie,tak myslałem ze w razie czego bedzie mozna podpytac na forum,ale jednak to robota nie dla mnie.Juz nawet wstępnie pytalem w autoreducie.
Ale mysle ze zrobie to i tak juz dopiero na wiosne.
Renowacja skórzanej tapicerki.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Re: Renowacja skórzanej tapicerki.
Jak tylko cos zrobisz to wrzuc fotki przed i po zabiegu oraz opis i cene wykonanej uslugiklimek67 pisze:No własnie,tak myslałem ze w razie czego bedzie mozna podpytac na forum,ale jednak to robota nie dla mnie.Juz nawet wstępnie pytalem w autoreducie.

Czy mógłbyś po krótce opisać przebieg całego procesu i jakich konkretnie środków używaliście do uzyskania tego efektu?
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Jesli to do mnie pytanie to :
Efekty moich prac renowacyjnych mozna obejrzec w moim watku:
viewtopic.php?p=35569#35569
Jasne,jak juz będzie po to oczywiście ze pochwale sie tym nowym wyglądemVenom pisze:Jak tylko cos zrobisz to wrzuc fotki przed i po zabiegu oraz opis i cene wykonanej uslugiklimek67 pisze:No własnie,tak myslałem ze w razie czego bedzie mozna podpytac na forum,ale jednak to robota nie dla mnie.Juz nawet wstępnie pytalem w autoreducie.

Hmm a ja skóry w swoim aucie sam odświeżałem w ubiegłym roku i całkiem nieźle to wyszło
Użyłem niezawodnego preparatu od K2 - nazywał się Letan. Niedrogi, a bardzo skuteczny